1 d’abr. 2009

Spidermans



Vídeo de carnaval '09. Els spidermans aprenent a volar...

.........................................................................................................



Aquí us deixo una bona recepta per acabar amb els malentesos que pot provocar el  nom del nostre blog... 
Volem deixar clar que sucderosta no és res més que un gran aliment. 

Col i trumfes amb suc de rosta

Ingredients:

  •  1 - Col d'hivern
  •  1 kg - Patates
  •  4 talls - Cansalada viada
  •  Oli
  •  Sal
  •  Aigua


Preparació:

Feu bullir les patates i la col en aigua i una mica de sal fins que gairebé es desfacin. 
En una paella amb oli rossegeu els talls de rosta (cansalada) i reserveu-los.
En el mateix oli sofregiu les patates i la col ben escorregudes.
En el moment de servir el plat, poseu-hi la cansalada per sobre.

Variacions:
També es pot menjar sense rosta, senzillament les verdures cuites i xafades. però perd la gràcia!
Es pot acompanyar d’uns talls de botifarra negra passada per la paella o una arengada. 
S’hi pot posar all picat a la paella amb la rosta (cansalada).
També es pot passar tot bé per la paella, deixar que es torri una mica i servir-ho com una truita. 
Es pot afegir rostillons a l’olla on s’ha bullit la col i la patata







Pròximament s'espera un gran escrit d'un filòsof pallarès....

1 comentari:

  1. jo crec que el trinxat de col i trumfa sobre... perquè am la rosta de primer i un conill amb suc n'hi ha de sobres.

    ResponElimina