29 d’abr. 2009

MACARRONS AMB GAMES

Ja falta poc perquè els dirigents d'aquest blog ens traslladem a "viure" a la capital... i ens anem espavilant per poder tenir un ampli receptari i poder gaudir de la dieta mediterrània


MACARRONS AMB GAMBES


Ingredients

  • 300 g de macarrons secs (o ressecs XD)
  • 1 tassa de cafè d'oli d'oliva verge
  • 4 grans d'all
  • 2 bitxos petits
  • 300 g de cues de gamba pelades
  • julivert picat
  • aigua
  • pebre
  • sal



  • Elaboració

    Per començar, coeu els macarrons en una olla amb aigua bullent i sal, només 3 minuts o 3 minuts i mig.
    Un cop cuits, escorreu-los. A part, en una paella amb una mica d'oli, daureu els alls laminats juntament amb 2 bitxos petits. Quan els alls ja estiguin daurats, afegiu-hi les cues de gamba pelades i fregiu-les mig minut aproximadament. Tot seguit, tireu-hi el julivert picat, els macarrons amb una mica d'aigua de la seva cocció dels, remeneu-ho, i deixeu-ho una mica més al foc. Serviu els macarrons més gambes, prèviament saltades


    És una bona recepta... molts macarrons està bé, però de tant en tant va b trobar-se una gamba!
    (reflexió filosòfica, probablement no s'entengui massa però porta un missatge molt, però que molt profund)

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada