9 d’abr. 2009

El receptari continua



Ja que la recepta de col i trumfes amb sucderosta no va acabar de  convèncer al Marc, avui
 us deixarem amb aquesta que és una de les seues preferides, conill amb suc. 

* Com diria ZP, ara que hi ha crisis mengeu conill!



Ingredients:
1 conill i mig
1 ceba grossa1 got de vi blanc
150g de prunes sense os
oli
sal
pebre



Posem el conill en una cassola, hi afegim la ceba pelada esmicolada i el vi i ho deixem en maceració durant 4 o 5 hores, donant-li un tomb de tant en tant.
Transcorregut aquest temps, ho escorrem, ho eixuguem i ho salpebrem segons el gust.
Escalfem una mica d'oli en una paella àmplia i hi fregim el conill a foc viu fins que quedi enrosat per tots els costats.
Hi afegim el líquid de la marinada, les prunes i ho deixem a foc molt suau al voltant de 3/4 d'hora. Si cal, hi tirem una mica de suc.
Ho provem i ho rectifiquem de sal. Després ho passem a una plata, ho acompanyem amb les prunes i hi tirem per damunt el suc de la cocció.
Les prunes les haurem d'haver posat a macerar en vi semi dolç i uns quants claus d'espècies dues hores abans del cuinat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada