8 d’abr. 2009

La columna d'en Martí

Advertència !

 

Existeixen elements que demostren la perillositat de les persones : farem l’escala de menys a més.

 

No us atanseu en cap circumstància a les senyores grans de seixanta anys que portin el cabell de color lila perquè són fanàtiques. El segon escaló hi trobem les persones que escolten “camela”, aquells gemecs estridents només poden portar a una histèria. En tercera posició hi trobem els homes occidentals que tenen els ulls “axinats” i en el quart lloc les persones de 16-18 anys que es fan la clenxa quan surten de festa.

En últim i ocupant la posició de més prestigi els “latin kings”, que desconeix-ho si portent una navalla per tallar xolís a les 2 de la matinada, o vexen a l’altra gent amb l’ànim de consolar-los quan estan tristos, o desconec si el to emprat de xuleria és per un catarro innat, o inclús afegiria que portar els pantalons baixats i les camises llargues és perquè les mares van a comprar la roba i sempre erren en la talla exacta. I si van en grups de més de quatre persones, no és per estar en superioritat en cas de baralla , sinó perquè necessiten l’afecte amorós entre ells, sentir-se espatlla amb espatlla, aixella amb aixella, cul amb....Definitivament, els “latin kings” poden ser perillosos o no, és un grup de doble fulla...

 

No hi han prejudicis infundats i que acceptin un gran nombre de persones, sinó hi ha fets precedents que avalin els esmentats prejudicis..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada